Hart van ‘s-Gravenzande

Menu

Foto’s

Hart van ‘s-Gravenzande

www.hartvansgravenzande.nl

Het eigentijds winkelcentrum

Het centrum van ’s-Gravenzande ondergaat tot en met 2017 een ware metamorfose. De winkels van 2 verouderde winkelpassages de Koningswerf en de Gravenhof zijn gesloopt en maken plaats voor nieuwbouw. Enkele panden aan het Marktplein en de Langestraat worden herontwikkeld en gerenoveerd. Ook komt er een nieuwe winkelstraat: de Graaf Willem II straat, waardoor er ook echt ‘een rondje door de stad’ gelopen kan worden. Hart van ’s-Gravenzande is straks een kloppend eigentijds winkelhart met bestaande en nieuwe winkels, horecavoorzieningen, circa 180 parkeerplaatsen voor de bezoekers van het winkelcentrum en 80 tot 100 appartementen boven de winkels.

Nieuw overzichtelijk winkelaanbod

De winkels in het huidige centrum van ’s-Gravenzande liggen nogal verspreid. In het nieuwe centrum wordt het winkelaanbod compacter en dus minder versnipperd aangeboden. Bovendien wordt het winkelaanbod helder en logisch geordend. Een duidelijke winkelrouting zorgt ervoor dat u alle winkels straks veel gemakkelijker kunt vinden.

Rol van Langeslag Vastgoed

In opdracht van Ontwikkelingscombinatie Hart van ’s-Gravenzande wordt door ons het verhuurmanagement van het winkelcentrum uitgevoerd.

Hart van ’s Gravenzande

Video’s

Hart van ‘s-Gravenzande

www.hartvansgravenzande.nl

Het eigentijds winkelcentrum

Het centrum van ’s-Gravenzande ondergaat tot en met 2017 een ware metamorfose. De winkels van 2 verouderde winkelpassages de Koningswerf en de Gravenhof zijn gesloopt en maken plaats voor nieuwbouw. Enkele panden aan het Marktplein en de Langestraat worden herontwikkeld en gerenoveerd. Ook komt er een nieuwe winkelstraat: de Graaf Willem II straat, waardoor er ook echt ‘een rondje door de stad’ gelopen kan worden. Hart van ’s-Gravenzande is straks een kloppend eigentijds winkelhart met bestaande en nieuwe winkels, horecavoorzieningen, circa 180 parkeerplaatsen voor de bezoekers van het winkelcentrum en 80 tot 100 appartementen boven de winkels.

Nieuw overzichtelijk winkelaanbod

De winkels in het huidige centrum van ’s-Gravenzande liggen nogal verspreid. In het nieuwe centrum wordt het winkelaanbod compacter en dus minder versnipperd aangeboden. Bovendien wordt het winkelaanbod helder en logisch geordend. Een duidelijke winkelrouting zorgt ervoor dat u alle winkels straks veel gemakkelijker kunt vinden.

Rol van Langeslag Vastgoed

In opdracht van Ontwikkelingscombinatie Hart van ’s-Gravenzande wordt door ons het verhuurmanagement van het winkelcentrum uitgevoerd.

Foto’s

Video’s

Hart van ’s Gravenzande