Weespersluis

Menu

Foto’s

De plek van het goede leven

www.weespersluis.nl

De plek van het goede leven

Weespersluis is het nieuwe woonlandschap in het veelzijdige Weesp aan de rand van, en binnenkort onderdeel van, Amsterdam. Weespersluis is prima bereikbaar met de trein en de auto. De rust en ruimte van het Gooi, Naardermeer en het IJmeer liggen om de hoek.

Rol Langeslag Vastgoed

In opdracht van GEM Bloemendalerpolder CV (AM, BPD/van Erk, Blauwhoed/ van Wijnen) wordt door ons vanaf 2016 in de rol van projectdirecteur de gebiedsontwikkeling van de woonwijk met 2.750 woningen en de inrichting van het natuur en recreatielandschap ingevuld. Dit betreft het organiseren en aansturen van de projectorganisatie en het zijn van het centrale aanspreekpunt voor het samenwerkingsverband voor contractpartijen en stakeholders.

Weespersluis

Video’s

De plek van het goede leven

www.weespersluis.nl

De plek van het goede leven

Weespersluis is het nieuwe woonlandschap in het veelzijdige Weesp aan de rand van, en binnenkort onderdeel van, Amsterdam. Weespersluis is prima bereikbaar met de trein en de auto. De rust en ruimte van het Gooi, Naardermeer en het IJmeer liggen om de hoek.

Rol Langeslag Vastgoed

In opdracht van GEM Bloemendalerpolder CV (AM, BPD/van Erk, Blauwhoed/ van Wijnen) wordt door ons vanaf 2016 in de rol van projectdirecteur de gebiedsontwikkeling van de woonwijk met 2.750 woningen en de inrichting van het natuur en recreatielandschap ingevuld. Dit betreft het organiseren en aansturen van de projectorganisatie en het zijn van het centrale aanspreekpunt voor het samenwerkingsverband voor contractpartijen en stakeholders.

Foto’s

Video’s

Weespersluis