Castellum

Menu

Foto’s

Castellum Houten

www.castellumwonen.nl

In het centrum van Houten Zuid is Castellum opgezet als een mediterraan stadje. Stoere muren reizen op uit de gracht met een groene zone die de wijk omzoomd. Het NS-station Houten Castellum ligt in het hart van de wijk.

In Castellum bevinden zich smalle straatjes, pleinen, woningen aan hofjes en een gezellig winkelcentrum met alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Naast twee supermarkten ontbreken de bakker, de slager en een groenteman niet. Ook voor delicatessen, speelgoed, lectuur hoeft men de wijk niet uit. Diverse gezellige horecagelegenheden complementeren de winkels en maken van dit centrum het bronpunt van de wijk. De parkeergarage heeft, vanuit de 4 kwadranten van de woonwijk, 3 entrees waarvan 1 gecombineerde onder het spoor door. Boven de winkels zijn 120 huurwoningen gerealiseerd met een eigen parkeervoorziening op het dak van de winkels.

Rol Langeslag Vastgoed

De ontwikkeling en realisatie van het westelijk deel van het Castellum met het winkelcentrum, parkeergarage en woningen is door ons begeleid in de functie van ontwikkelingsmanager en de verhuur van de winkels als verhuurmanager. Beiden in opdracht van OntwikkelingsVerband Houten CV (OVH). OVH bestaat uit Bouwfonds (nu BPD), Synchroon, AM, Trebbe en Dura Vermeer.

Castellum-Houten

Video’s

Castellum Houten

www.castellumwonen.nl

In het centrum van Houten Zuid is Castellum opgezet als een mediterraan stadje. Stoere muren reizen op uit de gracht met een groene zone die de wijk omzoomd. Het NS-station Houten Castellum ligt in het hart van de wijk.

In Castellum bevinden zich smalle straatjes, pleinen, woningen aan hofjes en een gezellig winkelcentrum met alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Naast twee supermarkten ontbreken de bakker, de slager en een groenteman niet. Ook voor delicatessen, speelgoed, lectuur hoeft men de wijk niet uit. Diverse gezellige horecagelegenheden complementeren de winkels en maken van dit centrum het bronpunt van de wijk. De parkeergarage heeft, vanuit de 4 kwadranten van de woonwijk, 3 entrees waarvan 1 gecombineerde onder het spoor door. Boven de winkels zijn 120 huurwoningen gerealiseerd met een eigen parkeervoorziening op het dak van de winkels.

Rol Langeslag Vastgoed

De ontwikkeling en realisatie van het westelijk deel van het Castellum met het winkelcentrum, parkeergarage en woningen is door ons begeleid in de functie van ontwikkelingsmanager en de verhuur van de winkels als verhuurmanager. Beiden in opdracht van OntwikkelingsVerband Houten CV (OVH). OVH bestaat uit Bouwfonds (nu BPD), Synchroon, AM, Trebbe en Dura Vermeer.

Foto’s

Video’s

Castellum-Houten