IJburg Amsterdam

Menu

Foto’s

IJ-Delta, ontwikkelen op IJburg (pdf)

IJburg Amsterdam

Het consortium IJ-Delta Ontwikkeling VOF, bestaande uit Bouwfonds (nu BPD), ERA Contour, Smits Bouwbedrijf en Ymere heeft 20% van de eerste fase van IJburg ontwikkeld en gerealiseerd. Dit betrof het Haveneiland West en Oost, het Grote Rieteiland en Rieteiland west. Binnen deze gebiedsontwikkeling is door IJ-Delta een gevarieerd programma gerealiseerd met 1.358 woningen, kantoren, bedrijfsruimten, horeca en voorzieningen zoals parkeergarages, kinderdagverblijven en een zorgcentrum. Het zijn stoere compacte gebouwen waarin een mix van wonen en werken en rondom veel water. Binnen de blokken zijn zowel openbare als privé binnenterreinen aangelegd die oases van rust in de wijk te noemen zijn. Ook de aanleg van wegen en water maakte onderdeel uit van de werkzaamheden van het consortium.

Rol Langeslag Vastgoed

De ontwikkeling, aansturing van de organisatie en realisatie is door ons in opdracht van IJ-Delta uitgevoerd in de functie van projectdirecteur. De verkoop van de koopwoningen is door ons begeleid als verkoopmanager.

IJburg

Video’s

IJburg Amsterdam

Informatieboek IJburg

Het consortium IJ-Delta Ontwikkeling VOF, bestaande uit Bouwfonds (nu BPD), ERA Contour, Smits Bouwbedrijf en Ymere heeft 20% van de eerste fase van IJburg ontwikkeld en gerealiseerd. Dit betrof het Haveneiland West en Oost, het Grote Rieteiland en Rieteiland west. Binnen deze gebiedsontwikkeling is door IJ-Delta een gevarieerd programma gerealiseerd met 1.358 woningen, kantoren, bedrijfsruimten, horeca en voorzieningen zoals parkeergarages, kinderdagverblijven en een zorgcentrum. Het zijn stoere compacte gebouwen waarin een mix van wonen en werken en rondom veel water. Binnen de blokken zijn zowel openbare als privé binnenterreinen aangelegd die oases van rust in de wijk te noemen zijn. Ook de aanleg van wegen en water maakte onderdeel uit van de werkzaamheden van het consortium.

Rol Langeslag Vastgoed

De ontwikkeling, aansturing van de organisatie en realisatie is door ons in opdracht van IJ-Delta uitgevoerd in de functie van projectdirecteur. De verkoop van de koopwoningen is door ons begeleid als verkoopmanager.

Foto’s

Video’s

IJburg