Ugchelen Buiten

Menu

Foto’s

Ugchelen Buiten

www.ugchelenbuiten.nl

Wonen in een parkachtige omgeving

Aan de flanken van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, omzoomd door de Zwaanspreng wordt een plan ontwikkeld op het voormalige TNO-terrein. Door de aanwezigheid van volwassen groen ontstaat een uitgelezen kans voor het bouwen van 275 woningen in een parkachtige setting.

“Ugchelen Buiten” is gelegen op de hoek van de Arnhemseweg en de Laan van Westenenk op nog geen 2 kilometer van het centrum van Ugchelen.

De gebouwen van TNO zijn gesloopt waardoor een van de grootste transformaties van 60.000 m2 kantooroppervlak naar een groene woonbuurt een feit is.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling was dat de bestaande groenstructuur zoveel als mogelijk wordt behouden zodat er direct vanaf de oplevering er een parkachtige woonomgeving is.

In samenwerking met de gemeente Apeldoorn is een stedenbouwkundig plan opgesteld en is het bestemmingsplan door goed overleg met alle belanghebbenden zonder ook maar één bezwaarschrift onherroepelijk geworden.

Rol Langeslag Vastgoed

In opdracht van ETV Groep Beheer BV (SNS, NIBC, Giesbers Groep, Waterman Holding, PPM Oost) is door ons de gebiedstransformatie naar woningbouw ingevuld. Dit betrof het opstellen van een ontwikkelplan, de conceptontwikkeling, het stedenbouwkundig plan en het bestemmingsplan. De publiek private afspraken zijn in anterieure overeenkomsten vastgelegd. Ook is de marketing van de locatie vormgegeven.

Vervolgens zijn door een gestructureerde verkoopprocedure het plan en de locatie verkocht aan De Wilde Investments die in samenwerking met Nikkels Bouwbedrijf de verdere ontwikkeling en realisatie heeft overgenomen.

Ugchelen Buiten

Video’s

Ugchelen Buiten

www.ugchelenbuiten.nl

Wonen in een parkachtige omgeving

Aan de flanken van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, omzoomd door de Zwaanspreng wordt een plan ontwikkeld op het voormalige TNO-terrein. Door de aanwezigheid van volwassen groen ontstaat een uitgelezen kans voor het bouwen van 275 woningen in een parkachtige setting.

“Ugchelen Buiten” is gelegen op de hoek van de Arnhemseweg en de Laan van Westenenk op nog geen 2 kilometer van het centrum van Ugchelen.

De gebouwen van TNO zijn gesloopt waardoor een van de grootste transformaties van 60.000 m2 kantooroppervlak naar een groene woonbuurt een feit is.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling was dat de bestaande groenstructuur zoveel als mogelijk wordt behouden zodat er direct vanaf de oplevering er een parkachtige woonomgeving is.

In samenwerking met de gemeente Apeldoorn is een stedenbouwkundig plan opgesteld en is het bestemmingsplan door goed overleg met alle belanghebbenden zonder ook maar één bezwaarschrift onherroepelijk geworden.

Rol Langeslag Vastgoed

In opdracht van ETV Groep Beheer BV (SNS, NIBC, Giesbers Groep, Waterman Holding, PPM Oost) is door ons de gebiedstransformatie naar woningbouw ingevuld. Dit betrof het opstellen van een ontwikkelplan, de conceptontwikkeling, het stedenbouwkundig plan en het bestemmingsplan. De publiek private afspraken zijn in anterieure overeenkomsten vastgelegd. Ook is de marketing van de locatie vormgegeven.

Vervolgens zijn door een gestructureerde verkoopprocedure het plan en de locatie verkocht aan De Wilde Investments die in samenwerking met Nikkels Bouwbedrijf de verdere ontwikkeling en realisatie heeft overgenomen.

Foto’s

Video’s

Ugchelen Buiten