Burggooi

Menu

Foto’s

Villapark Burggooi

www.burggooi.nl

Villapark Burggooi is een groene woonwijk rondom Archeon het themapark dat zich richt op de Nederlandse geschiedenis. Smalle straten, ruime kavels, auto’s parkeren op eigen terrein en omzoomd door water maken het een uniek woongebied. De voorzieningen van het gezellige centrum van Alphen aan de Rijn liggen op fietsafstand.

In aansluiting op de tijdzone’s in Archeon is de bebouwing ook als ‘reis door de tijd’ opgezet. Van klassiek naar traditioneel en van landelijk naar modern zo heeft elk deelgebied zijn eigen thema.

Burggooi staat in de top 20 van Elseviers ‘Beste wijken van Nederland’.

Rol Langeslag Vastgoed

De gebiedsontwikkeling is opgestart vanuit het oorspronkelijke Archeon met een oppervlakte van ca. 60 ha., naar de doorstart van Archeon in compacte vorm van 4 ha. waardoor ruimte ontstond voor een stedenbouwkundig plan met woningen. In opdracht van ABN AMRO en Bouwfonds (nu BPD) is de conceptontwikkeling, het stedenbouwkundig plan, de grondexploitatie en de gebiedsontwikkeling opgestart, vormgegeven en vervolgens overgedragen aan Bouwfonds (BPD).

Villapark Burggooi

Villapark Burggooi

www.burggooi.nl

Villapark Burggooi is een groene woonwijk rondom Archeon het themapark dat zich richt op de Nederlandse geschiedenis. Smalle straten, ruime kavels, auto’s parkeren op eigen terrein en omzoomd door water maken het een uniek woongebied. De voorzieningen van het gezellige centrum van Alphen aan de Rijn liggen op fietsafstand.

In aansluiting op de tijdzone’s in Archeon is de bebouwing ook als ‘reis door de tijd’ opgezet. Van klassiek naar traditioneel en van landelijk naar modern zo heeft elk deelgebied zijn eigen thema.

Burggooi staat in de top 20 van Elseviers ‘Beste wijken van Nederland’.

Rol Langeslag Vastgoed

De gebiedsontwikkeling is opgestart vanuit het oorspronkelijke Archeon met een oppervlakte van ca. 60 ha., naar de doorstart van Archeon in compacte vorm van 4 ha. waardoor ruimte ontstond voor een stedenbouwkundig plan met woningen. In opdracht van ABN AMRO en Bouwfonds (nu BPD) is de conceptontwikkeling, het stedenbouwkundig plan, de grondexploitatie en de gebiedsontwikkeling opgestart, vormgegeven en vervolgens overgedragen aan Bouwfonds (BPD).

Foto’s

Villapark Burggooi